20.03.24 | Plný úvazek | Ostrava | Hanh Hoang Trung | 19 700 Kč 51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky na č. 602 277 889, e-mailem euronailscz@, osobně na adrese Polská 6191/21, Ostrava - Poruba. Znalost vietnamských pokrmů
Sledujte později20.03.24 | Plný úvazek | Ostrava | Hanh Hoang Trung51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky na č. 602 277 889, e-mailem euronailscz@, osobně na adrese Polská 6191/21, Ostrava - Poruba. Znalost vietnamských pokrmů
Sledujte později03.01.24 | Plný úvazek | Ostrava | Hanh Hoang Trung | 19 700 Kč 51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt telefonicky na č. 602 277 889, e-mailem euronailscz@, osobně na adrese Polská 6191/21, Ostrava - Poruba. Znalost vietnamských a čínských pokrmů
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Pomocný Kuchař v Česko.
04.01.24 | Plný úvazek | Olomouc | Červené jablko s.r.o.Pracoviště Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc. Požadavky znalost asijské kuchyně. První kontakt možný POUZE telefonicky po 14. hodině
Sledujte později18.08.23 | Plný úvazek | Olomouc | Červené jablko s.r.o. | 17 900 Kč Pracoviště Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc. Požadavky znalost asijské kuchyně. První kontakt možný POUZE telefonicky po 14. hodině
Sledujte později14.09.19 | Plný úvazek | Praha | NAREK s.r.o. | 14 000 Kč MVPRostislavova č.p. 253/17, Praha 4 Kontakt e-mail manager@ Požadujeme povinnost neodkladně během pracovní doby vyhovět oprávněným požadavkům zákazníků.V podstatě jde o to,aby zaměstnanec s touto povinností byl seznámen a nedošlo k tomu,že se hostovi v jeho oprávněném požadavku ihn
Sledujte později01.03.19 | Plný úvazek | Olomouc | Červené jablko s.r.o. | 15 000 Kč Pracoviště Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc. Požadavky znalost asijské kuchyně. První kontakt možný POUZE telefonicky po 14. hodině
Sledujte později28.09.18 | Plný úvazek | Brno, Popůvky (Jihomoravský kr | QUALITY GASTRO s.r.o. | 13 400 Kč - 17 000 Kč První kontakt e-mailem nebo telefonicky. Restaurace provozovaná zaměstnavatelem je zaměřená na tzv. "vysokou gastronomii". Uchazeč o zaměstnání by měl mít praxi s jinou národní kuchyní, než jen českou. Preferujeme znalost ukrajinské národní kuchyně, ruské národní kuchyně, maďarské národní kuchyně
Sledujte později