12.04.24 | Plný úvazek | Františkovy Lázně | HOTELIS s.r.o. | 27 000 Kč Místo výkonu práce Savoy Spa & Medical Hotel, Ruská 427/4, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba dle domluvy/potřeb zaměstnavatele (většinou krátký x dlouhý týden). Náplň práce příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la
Sledujte později10.04.24 | Plný úvazek | Karlovy Vary | HOTELIS s.r.o. | 30 000 Kč Kontakt Svěrkošová Jana, e-mail kosova@ Náplň práce příprava teplých a studených pokrmů do hotelového rautu i a la carte; spolupráce při zjišťování nákladů, objednávání surovin, přejímce, zodpovědnost za dodržování receptur a za kvalitu použitých surovin; rozdělení
Sledujte později14.02.24 | Plný úvazek | Karlovy Vary | Emilia KV s.r.o.Kontakr Ayrapetov Artur, tel. 776 880 888, e-mail cafeemilia@ 1000 - 1800 h. Náplň práce Šéfkuchař je odpovědný za samostatnou přípravu, úpravu a podávání studených a teplých jídel. Má na starost sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů. Spolupracuje při zjišťování nákladů
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Příprava Teplých Pokrmů v Karlovarský Kraj.
07.08.23 | Plný úvazek | Karlovy Vary | Emilia KV s.r.o. | 31 500 Kč Kontakr Ayrapetov Artur, tel. 776 880 888, e-mail cafeemilia@ 1000 - 1800 h. Náplň práce Šéfkuchař je odpovědný za samostatnou přípravu, úpravu a podávání studených a teplých jídel. Má na starost sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů. Spolupracuje při zjišťování nákladů
Sledujte později25.02.19 | Zkrácený úvazek | Karlovy Vary | Imperial Karlovy Vary a. s. | 17 000 Kč - 21 000 Kč 4* lázenský hotel Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary, hledá nového spolupracovníka nebo spolupracovnici na pozici KUCHAŘ/KUCHAŘKA, zkrácený úvazek Pracovní náplň - příprava teplých a studených pokrmů - výdej a obsluha snídaňového bufetu hotelové restaurace (kaše, vejce, palačinky, uzeniny, sýry
Sledujte později04.10.18 | Plný úvazek | Karlovy Vary | Richmond a.s. | 20 300 Kč Kontakt telefonicky pí Eva Balounová 353 177 545 7.30 - 14.00 hod Pracovní doba Ranní - 6-14.30 hod; odpolední 13.30 - 21.00 nebo 14.30 - 22.00 hod Příprava, výroba, expedice, doplňování studených, teplých pokrmů a příloh, praxe vítána
Sledujte později