28.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s.Příprava jídel teplé i studené kuchyně - regenerace jídel - výdej jídel - zázemí stabilní rychle rostoucí společnosti - jistota pravidelné mzdy - zaměstnanecké benefity - zvýhodněné stravování za 35,- Kč - nástup možný ihned - pouze ranní směny PO - PÁ, víkendy a svátky volné - praxi v oboru
Sledujte později27.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s. | 23 000 Kč / Měsíc Příprava jídel teplé i studené kuchyně - regenerace jídel - výdej jídel - zázemí stabilní rychle rostoucí společnosti - jistota pravidelné mzdy - zaměstnanecké benefity - zvýhodněné stravování za 35,- Kč - nástup možný ihned - pouze ranní směny PO - PÁ, víkendy a svátky volné - praxi v oboru
Sledujte později10.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s.Tvorba jídelních lístků - příprava jídel teplé kuchyně - regenerace jídel - zodpovědnost za chod kuchyně - pouze ranní směny - 0600-1430 - velmi zodpovědnou a různorodou práci - práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti - zvýhodněné stravování - možnost zvýhodněných telefonních tarifů
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Kuchyně v Tábor Okres.
09.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s. | 28 000 Kč - 30 000 Kč / Měsíc Tvorba jídelních lístků - příprava jídel teplé kuchyně - regenerace jídel - zodpovědnost za chod kuchyně - pouze ranní směny - 0600-1430 - velmi zodpovědnou a různorodou práci - práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti - zvýhodněné stravování - možnost zvýhodněných telefonních tarifů
Sledujte později27.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s.Zázemí stabilní rychle rostoucí společnosti - jistota pravidelné mzdy - zaměstnanecké benefity - zvýhodněné stravování za 35,- Kč - nástup možný ihned - pouze ranní směny PO - PÁ, víkendy a svátky volné - příprava jídel teplé i studené kuchyně - regenerace jídel - výdej jídel - praxi v oboru
Sledujte později09.05.24 | Plný úvazek | Tábor | GTH catering a.s.Nástup 01.07.2024 - tvorba jídelních lístků - příprava jídel teplé kuchyně - regenerace jídel - zodpovědnost za chod kuchyně - praxi v oboru (v oblasti závodního stravování výhodou) - zodpovědnost a spolehlivost - organizační a řídící schopnosti - schopnost týmové práce a pracovitost
Sledujte později