03.06.24 | Plný úvazek | Sokolov | Vězeňská služba České republikyPožadujeme - středoškolské vzdělání (nebo střední odborné s vyučním listem) v oboru kuchař, - zdravotní a osobnostní způsobilost, - bezúhonnost, - schopnost týmové práce, spolehlivost, - praxe ve veřejném stravování (zkušenosti s velkokapacitním stravováním), - znalost práce na PC Pracovní náplň
Sledujte později02.06.24 | Plný úvazek | Sokolov | Žaneta Tichá VédlováPraxe v oboru. Uchazeči se hlásí po tel. domluvě (po-pá 8-15 h na č. 603 173 427) v Restauraci Pérák, Marie Majerové č.p. 1814 Možnost i DPP, DPČ
Sledujte později02.06.24 | Plný úvazek | Sokolov | Cong Le VanZpůsob kontaktu Cong Le Van, e-mail velkoobchodcz@ Pomocné práce v kuchyni Práce na plný, nebo částečný úvazek (20 h/týden) dle domluvy
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Kuchaři v Sokolov.
16.05.24 | Plný úvazek | Sokolov | Duc Thinh s.r.o.Znalost asijské kuchyně podmínkou. Uchazeči se hlásí telefonicky od 10 do 15 hodin
Sledujte později13.05.24 | Plný úvazek | Sokolov | Správa pamětihodností s.r.o.Hledáme kuchaře do zavedené kuchyně na Statku Bernard. Restaurace nabízí převážně českou kuchyni. V restauraci se pracuje klasicky krátký/dlouhý týden přibližně od 930 do 2130. V zimě pondělky zavřeno. Uchazeči se hlásí výhradně telefonicky PO - PA 900 - 1500
Sledujte později26.03.24 | Plný úvazek | Sokolov | Ledum Group s.r.o.Způsob kontaktu - telefonicky - 778 009 116, 778 009 057 - e-mailem - sekretariat@pivovar-, na e-mail zaslat životopis Upřesňující informace Požadujeme - samostatnost, zodpovědnost, svědomitost, pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, časovou flexibilitu, čistý trestní rejstřík - výho
Sledujte později30.04.24 | Plný úvazek | Sokolov | ŠEHNAZ s.r.o.Výhodou arabský nebo kurdský jazyk, angličtina na komunikativní úrovni, řidičský průkaz skupiny B, praxe z restaurace nebo rychlého občerstvení. Uchazeči se hlásí e-mailem agerova@
Sledujte později30.04.24 | Plný úvazek | Sokolov | Mgr. Markéta BakarPodnikové stravování. Uchazeči se hlásí e-mailem
Sledujte později