05.03.24 | Plný úvazek | Rokycany | Di Napoli s.r.o. | 20 000 Kč Pracoviště- provozovny v Rokycanech Požadavky zkušenost v gastro provozu
Sledujte později29.02.24 | Plný úvazek | Osek (Strakonice) | Domov pro osoby se zdravotním postižením Osek | 21 180 Kč - 23 510 Kč Pracovní poměr na 6 měsíců - 3 měs. zkušební doba a s možností dalšího prodloužení. Kontakt e-mail strosova@dozp-, telefon 724085268 v PO - PÁ od 6.15 hod. do 14.45 hod
Sledujte později27.02.24 | Plný úvazek | Rokycany | Rokycanská nemocnice, a.s. | 29 400 Kč Požadujeme nutné vyučení v oboru kuchař. Praxe ve stravovacím provozu zdravotnického zařízení výhodou. Turnusové služby - krátký, dlouhý týden, pracovní doba od 6,00 do 18,00
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Kuchaři v Rokycany Okres.
07.03.24 | Plný úvazek | Rokycany | Di Napoli s.r.o. | 18 900 Kč
Sledujte později05.03.24 | Plný úvazek | České Budějovice | YK obchodní s.r.o. | 45 000 Kč - 54 000 Kč Restaurace-resort Štilec přijme hlavního kuchaře - kuchařku. Náplň práce příprava pokrmů- převážně minutková kuchyně, obědové menu. Požadujeme zájem o gastronomii, chuť do práce, spolehlivost. Nabízíme dobré platové podmínky. Kontakt telefonicky (od 800 do 2000 hod.), e-mailem nebo osobně
Sledujte později06.02.24 | Plný úvazek | České Budějovice | LUNIKO, s.r.o. | 150 Kč Požadujeme vyučení v oboru, lze i absolvent, praxe výhodou. Pracoviště Restaurace a pension Bartochov- Krasejovka. Nabízíme prostředí rodinné restaurace, přátelský kolektiv. Uvedená mzda bude upřesněna podle praxe. Nástup dohodou
Sledujte později26.01.24 | Plný úvazek | Osek (Středočeský kraj) | Hereitová s.r.o. | 35 000 Kč - 40 000 Kč Příprava teplých a studených pokrmů, turnus - kr. a dl. týden Zaměstnanecké výhody - strava, bonusy, příspěvek na dopravu, turnus - kr. a dl. týden Hlásit se telefonicky v době 900-1300 hod, nebo e-mailem
Sledujte později24.01.24 | Plný úvazek | Rokycany | Welcome Nepal s.r.o. | 21 300 Kč Požadujeme praxi min. 2 roky v indické - nepálské kuchyni - nutná znalost indické kuchyně a koření
Sledujte později