31.05.25 | Plný úvazek | Kolín | CRI ameba.eu, s.r.o.• Pohybovat se primárně v terénu - propagovat a prodávat mořské produkty stávajícím i potenciálním zákazníkům. • Budovat a udržovat pozitivní a silná partnerství s kuchaři, distributory, velkoobchodníky a dalšími klíčovými stranami. • Komunikovat se zákazníky, pečovat o ně, řešit jejich potřeby
Sledujte později28.05.25 | Plný úvazek | Kolín | Mohammed Al EmranPrvní kontakt Mohammed Al Emran, tel. 777 248 408, 1030 - 22 hod e-mail m.kosikova@ Kuchyně indická. Jazyky angličtina a indština výhodou
Sledujte později26.05.25 | Plný úvazek | Kolín | Tuan Anh NguyenPrvní kontakt Nguyen Hong Nguyen, tel. 770 680 008, každý čtvrtek 16 - 17 hod osobně Kutnohorská 102, Kolín Znalost vietnamského jazyka výhodou
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Kuchaři v Kolín.
19.05.25 | Plný úvazek | Kolín | PK Management s.r.o.První kontakt Linhart Jiří, tel. 728 096 538 osobně Restaurace ARCO, Kouřimská 9A, Kolín Zaměstnanecké výhody Strava, nápoje, dovolená
Sledujte později14.05.25 | Plný úvazek | Kolín | G-HELP z.ú.První kontakt Bugová Jaroslava, tel. 736 213 685, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail provozni@ Do domova se zvláštním režimem hledáme spolehlivého pracovníka na pozici kuchař/kuchařka se znalostí diet. Požadujeme manuální zručnost, vysoké pracovní nasazení, spolehlivost, zodpovědnost, zdravý
Sledujte později28.04.25 | Plný úvazek | Kolín | Tuan Anh NguyenPrvní kontakt Nguyen Hong Nguyen, tel. 770 680 008, každý čtvrtek 16 - 17 hod osobně Kutnohorská 102, Kolín Znalost vietnamského jazyka výhodou
Sledujte později23.04.25 | Plný úvazek | Kolín | Inspiroline, s. r. o.První kontakt telefonicky 731 517 902 e-mail vabecvar@bb.cz Příspěvek na stravování
Sledujte později22.04.25 | Plný úvazek | Kolín | Kolín Invest s.r.o.První kontakt osobně Kutnohorská 33, 280 02 Kolín e-mailem asistentka@ Požadujeme Spolupráce při objednávání, skladování a konzervaci zboží. Spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů. Přijímání kuchyňských objednávek. Volba vhodného technologického postupu pro přípravu
Sledujte později