18.12.23 | Plný úvazek | Praha | VELKÁ PECKA s.r.o. | 45 000 Kč - 48 000 Kč
Sledujte později30.11.23 | Plný úvazek | Praha | Breadway a.s. | 25 000 Kč - 30 000 Kč E-mail hr@ Do našeho týmu sháníme šikovného a spolehlivého LEADERA na výrobní linku. Jaká práce Vás čeká - Vedení menšího týmu pracovníků ve výrobě - Obsluha pekařské linky při výrobním procesu na našich automatizovaných linkách - Nastavování a manipulaci s výrobní linkou tak, aby bylo
Sledujte později30.11.23 | Plný úvazek | Praha | Breadway a.s. | 25 000 Kč - 30 000 Kč Kontakt, e-mail hr@ 12 hod. směny i noční provoz
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Kontroloři Kvality Potravin v Praha Kraj.
09.08.19 | Plný úvazek | Praha | BONECO a.s. | 25 000 Kč Místo pracoviště - Kutnohorská 474, Kostelec nad Černými Lesy Prvotní kontakt - e-mail pisova@ - tel. 321 611 103 Upřesňující údaje - absolvent SŚ s maturitou nebo VŠ potravinářského zaměření - vhodné i pro absolventy - znalost technologií a legislativy potravinářství (strojní
Sledujte později24.07.18 | Plný úvazek | Praha | B-tea BEVERAge s.r.o. | 18 100 Kč Kontaktní osoba Tsukanova Zaliya, tel. 776543177 Jazyk - ruština
Sledujte později30.08.19 | Plný úvazek | Praha | AGRIMEX Vestec a.s. | 25 000 Kč - 30 000 Kč Nastavených standardů kvality a bezpečnosti, sanitace - kontrola hotových výrobků - evidence neshod, závad, pracovní oblečení Zaměstnanecké výhody - stravenka v hodnotě 80 Kč za každý odpracovaný den. - dovolená 5 týdnů
Sledujte později09.08.19 | Plný úvazek | Praha | EURO CEYLON s.r.o. | 19 000 Kč - 20 000 Kč MÍSTO VÝKONU Armády č.p. 931/37, Stodůlky, 155 00 Praha 515 KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM PAVEL SUCHÝ, tel. 601 522 271, e-mail y88@ PRAXE V OBORU. AJ NA KOMUNIKATIVNÍ ÚROVNI. KURZ MASÉRSKÝ. OCHUTNÁVÁNÍ ČAJŮ, DOPORUČOVÁNÍ VHODNÝCH ČAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY, VÝROBA ČAJŮ
Sledujte později19.08.18 | Plný úvazek | Praha | Vinograf Velký, s.r.o. | 13 400 Kč - 16 000 Kč KontaktAlmáši Miroslav, tel. 604678730, e-mail mirek@, prvotní kontakt emailem, místo výkonuSenovážné náměstí č.p. 978/23, Praha 1.Znalost procesu zpracování mléka, základní znalost evropských sýrů, zejména Francie a Itálie, nutná praxe v gastronomii, jazykové požadavky - čeština, ang
Sledujte později