27.10.25 | Plný úvazek | Frýdlant nad Ostravicí | Petr MikeskaDo zavedené horská hospůdky na Opálené v srdci Beskyd hledáme zkušeného kuchaře/ku nebo šéfkuchaře/ku, Máte rádi poctivé jídlo, práci v kuchyni a také horské prostředí? Kontaktujte nás. Jsme oblíbená horská hospůdka s českou kuchyní v rodinném ski areálu Opálená
Sledujte později27.10.25 | Plný úvazek | Frýdlant nad Ostravicí | Petr MikeskaDo zavedené horská hospůdky na Opálené v srdci Beskyd hledáme zkušeného kuchaře/ku nebo šéfkuchaře/ku, Máte rádi poctivé jídlo, práci v kuchyni a také horské prostředí? Kontaktujte nás. Jsme oblíbená horská hospůdka s českou kuchyní v rodinném ski areálu Opálená
Sledujte později18.08.25 | Plný úvazek | Bruntál | Hotel Pod Kapličkou s.r.o.Pracovní doba krátký a dlouhý týden Hlásit se na e-mail info@ nebo na tel. č. 777 976 515
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Šéfkuchař v Moravskoslezský Kraj.
27.10.25 | Plný úvazek | Ostrava | Job Camere CZ s.r.o. Co tě čeká připravíš bagety, co by si klidně dal i šéfkuchař obsloužíš zákazníka s úsměvem (a možná mu zlepšíš den) chytíš rytmus, co tě vtáhne - tady to prostě jede parta lidí, co drží spolu a má ten správný vibe Co za to? až 34 000 Kč hrubého měsíčně hlavní pracovní poměr přes Job Camere jídlo
Sledujte později07.08.25 | Plný úvazek | Ostrava | Secret Story s.r.o.34341 Šéfkuchaři v jídelnách, menzách ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem
Sledujte později07.08.25 | Plný úvazek | Ostrava | Secret Story s.r.o.34341 Šéfkuchaři v jídelnách, menzách ZamK Kontakt telefonicky, e-mailem
Sledujte později23.07.25 | Plný úvazek | Nový Jičín | Purigo s.r.o.Z 23.7.2025 Hotel U Kociána, Trojanovice Hledáme nové šikovné a spolehlivé kolegy! Jsme tým a nikdy s námi není nuda, nabízíme ti práci v kolektivu, který je silný a táhne za jeden provaz . Nové kolegy v provozu zaučíme! Požadujeme aktivní a samostatný přístup slušnost, spolehlivost a zodpovědnost
Sledujte později08.07.25 | Plný úvazek | Ostrava | HM Gastro Group s.r.o. | BUDE NÁM TO KLAPAT POKUD - máš praxi na pozici šéfkuchaře alespoň 3 roky - máš vynikající znalost české kuchyně - jsi schopný/á vést a motivovat tým - jsi nadšenec pro vaření a poctivou gastronomii - znáš hygienické standardy a předpisy BUDE SE TI U NÁS LÍBIT PROTOŽE - najdeš u nás férovost - co si řekneme
Sledujte později