27.02.24 | Plný úvazek | Praha | LA CASA BLŮ s.r.o. | 22 000 Kč KONTAKT Jorge Zuniga Pavlov - lacasablu@ Základy španělského jazyka, základy češtiny. ZAM. VÝHODY bonus - obědy nebo večeře - nápoje ve směně
Sledujte později28.02.24 | Zkrácený úvazek | Praha | LA CASA BLŮ s.r.o.KONTAKT Jorge Zuniga Pavlov - lacasablu@ Základy španělského jazyka, základy češtiny. ZAM. VÝHODY bonus - obědy nebo večeře - nápoje ve směně
Sledujte později02.02.24 | Plný úvazek | Praha | LA CASA BLŮ s.r.o. | 18 900 Kč KONTAKT Jorge Zuniga Pavlov - lacasablu@ STRPĚNÍ 97 d, Základy španělského jazyka, čeština. ZAM. VÝHODY bonus - obědy nebo večeře - nápoje ve směně
Sledujte pozdějiNenechte si ujít práci!
Získejte denně nové příspěvky e-mailem na Pomocný Barman v Česko.
03.02.24 | Zkrácený úvazek | Praha | LA CASA BLŮ s.r.o.KONTAKT Jorge Zuniga Pavlov - lacasablu@ STRPĚNÍ 97 d, Základy španělského jazyka, čeština. ZAM. VÝHODY bonus - obědy nebo večeře - nápoje ve směně
Sledujte později04.01.23 | Plný úvazek | Praha | WALIA Bars and Restaurants s.r.o.MÍSTO VÝKONU A POHOVORU Štěpánská č.p. 650/23, Nové Město, 110 00 Praha 1 KONTAKT Vostatková Lenka (ČJ, AJ), tel. 721704074 (česky, anglicky) Jazykové požadavky - angličtina (za účelem komunikace se zaměstnavateli, ostatním personálem a hosty), čeština výhodou
Sledujte později22.08.18 | Plný úvazek | Praha | DH CENTRUM s.r.o. | 13 500 Kč - 26 600 Kč MVPOsvětová č.p. 991,Šeberov,149 00 Praha 415 Kontakt Dvořák Jaroslav, e-mail jardvorak@ 777188833, osobně v MVP 8-12 hod. Požadavky zdravotní průkaz, beztrestnost Pracovní doba - krátký-dlouhý týden
Sledujte později27.04.19 | Plný úvazek | Praha | The Times Bars s.r.o. | 16 500 Kč Místo výkonu práce Karlova č.p. 180/20, Praha prvotní kontakt jana@ Znalost ruského - anglického jazyka
Sledujte později26.09.19 | Plný úvazek | Praha | BALKAN GASTRO s.r.o. | 13 500 Kč Kontakttel. 602212069, e-mail rade2001@ Náplň práce Výpomoc na place -roznášení jídel, uklízení nádobí Požadavky znalost z některého z jazyků balkánských zemí (srbochorvatský, makedonský,.) výhodou vzhledem k zákazníkům a personálu v restauraci
Sledujte později